V.D.S. Tegels: tegelwinkel voor de regio Ninove

Tegelwinkel in de regio Ninove

V.D.S. Tegels in Ninove (Appelterre-Eichem) is uw professionele tegelwinkel. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan tegels en vloeren die zelf door onze ervaren vloerders gelegd kunnen worden.

 

VDS koopt rechtstreeks aan bij binnen - en buitenlandse fabricanten.

Dit maakt dat wij steeds tegen de voordeligste prijzen kunnen leveren en dat onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen beantwoorden.

 


VDS levert en plaatst.

Ons team van ervaren vakmannen plaatst uw vloeren en tegels bij u thuis met uiterst veel oog voor detail. Wij leveren een garantie op perfectie.

 

 

VDS is meer dan een tegelzaak.

Kom gerust eerst eens langs in onze toonzaal voor u beslissingen neemt. Wij hebben een uiterst moderne showroom en onze professionele medewerkers staan u graag te woord.  Bij ons vindt u 800m² aan tegels in verschillende prijscategorieën.

 

Contacteer ons, kom eens langs, kijk eens rond, en laat u verassen door ons aanbod.

Fotogalerij

Méér dan zomaar een tegelzaak: 800m² showroom in Ninove

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Tegels
Vloeren
Tegelwinkel
Vloeren
Tegels plaatsen
Vloeren leveren
Tegels plaatsen
Vloeren plaatsen
Tegels
Tegels leggen
Vloeren leggen
Tegels

Wat doen wij?

VDS is een trendsetter in tegels.

VDS volgt de recentste bouwtrends op de voet. Door actief te prospecteren op internationale beurzen in onder andere Italië en Spanje, zijn wij in staat steeds de nieuwste producten in ons tegel aanbod te verwerken. Door zelf deel te nemen aal lokale beurzen houden wij de vinger aan de pols over wat er bij onze klanten leeft. 

 

Al ons artikelen en soorten tegels kan u bezichtigen in onze toonzaal, het professioneel advies krijgt u van ons cadeau.

Levering en plaatsing in een ruime regio rond Ninove

VDS Tegels werkt met eigen vloerders en zaakvoerder Hans Van Der Steen ziet er op toe dat alle werken zorgvuldig uitgevoerd worden.

 

Wij leveren en plaatsen in een ruime regio rond Ninove: Aalst, Zottegem, Brakel, Lierde, Herzele, Geraardsbergen, Liedekerke, Denderhoutem, Denderleeuw, Haaltert, Affligem, Roosdaal, Gooik, Dilbeek, Grimbergen, Lennik, Ternat, Asse, Sint-Pieters-Leeuw, Halle, Beersel, Galmaarden, Pepingen, enz.